Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Undertøjsdragter

()

Sorter efter

Hvordan vælger man undertøjsdragter?

En underdragt , også kendt som en underdragt eller termodragt, er en specialiseret beklædningsgenstand, der bæres under en tørdragt eller våddragt under dykning. Dens primære funktion er at give ekstra isolering og termisk beskyttelse til dykkeren. Her er nogle nøglefunktioner og fordele ved underdragter til dykning:

Termisk isolering: Underdragter er designet til at give forbedret termisk isolering og bevare kropsvarmen i koldtvandsmiljøer. De er typisk lavet af isolerende materialer som fleece, syntetiske fibre eller specialdesignede stoffer, der fanger et luftlag mod huden, hvilket forhindrer varmetab og holder dykkeren varm.
Fugtstyring: Underdragter hjælper også med at styre fugt ved at transportere sved og fugt væk fra dykkerens krop. De er designet til at transportere fugt væk fra huden, holde dykkeren tør og forhindre den afkølende effekt af fugtigt tøj. Dette hjælper med at opretholde komforten under længere dyk og forhindrer opbygning af fugt inde i tørdragten eller våddragten.
Lagdeling: Underdragter kan lægges i lag efter vandtemperaturen og individuelle præferencer. Tykkere underdragter giver mere isolering og er velegnede til koldere vandforhold, mens tyndere underdragter bruges i varmere vand. Lagdeling giver dykkere mulighed for at justere deres termiske beskyttelse baseret på de specifikke dykkerforhold, de vil støde på.
Du kan købe undertøjsdragter til dykning fra Cressi , SEAC , Mares , Scubapro og Aqualung .

Tips til at vælge undertøjsdragterne

Prøv at vælge en undertøjsdragt , der er lavet af kvalitetsmateriale, så du kan bruge den i lang tid og tjek også, at materialet er hudvenligt, så det er behageligt for din hud. Hvis materialet ikke er egnet til huden, kan det forårsage rødme eller irritation på huden, så tjek materialet omhyggeligt inden du vælger.
Størrelsen på undertøjsdragten skal passe dig fuldstændig, fordi en løstsiddende undertøjsdragt er ubehagelig at håndtere, og en stram kan begrænse kroppens bevægelser, så vælg den, der passer dig rigtigt. Overvej altid dit budget, når du vælger et undertøjssæt. Det er et forkert koncept, at en god undertøjsdragt er høj i pris, fordi mange jakkesæt af god kvalitet er rimelige i pris.

top