Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Kompressorer

()

Sorter efter

Hvad er en scuba kompressor?

En dykkerflaskekompressor er en enhed, der er kompetent til enten at fylde tanke med respirerende gas. Disse enheder kan transporteres eller etableres permanent og bruges af enten elektriske eller gasmotorer. Hoveddelen af en dykkerkompressor er normalt en tre eller firetrins luftkompressor, selvom de generelt også har en variation af filtre, men du kan vælge det efter dit valg.
Dette skyldes, at åndegas skal være helt ren, så der må ikke være nogen væsentlig forurening fra blødgørende olie, vand eller kulilte. Det andet segment, der ofte er placeret i en dykkerkompressor, er et blandepanel, som bruges til at starte forskellige gasser som helium og nitrogen til at lave forskellige åndedrætsgasblandinger.

En af de typiske måder at give dykkere åndbar luft på er tanke, som dykkerne tager med sig. Du kan købe en dykkerflaskekompressor fra disse mærker: Metalsub , Coltri , Tecnomar , Smaco , og Bauer .
Scuba kompressorer kommer i en række forskellige størrelser og kapaciteter, lige fra små bærbare modeller, der er ideelle til at fylde et par tanke ad gangen, til store kompressorer i industriel størrelse, der er i stand til at fylde flere tanke samtidigt. Scuba kompressorer kan drives af elektricitet eller benzin og kan fungere ved hjælp af en række forskellige metoder, herunder stempel , membran og skrueteknologi.
Korrekt vedligeholdelse og pleje af scuba kompressorer er afgørende for at sikre, at de fortsætter med at fungere effektivt og giver sikker og åndbar luft til scuba dykkere. Dette omfatter regelmæssig rengøring og olieskift samt regelmæssig inspektion og udskiftning af filtre og andre komponenter for at sikre, at kompressoren kører med topydelse.

top