Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Mundbind

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en genanvendelig klud ansigtsmaske?

En genanvendelig ansigtsmaske er lavet af materiale som bomuld og kan bruges mere end én gang. Den er vaskbar, så den kan bruges igen efter vask. Nogle slags kommer med udskiftelige filtre, som gør det muligt at holde deres renser. Deres arrangementer er forskellige; nogle flerfarvede appellerer til børn og kan opfordre dem til at bruge en maske. En genanvendelig ansigtsmaske bør vaskes efter hver brug. Du kan købe en genanvendelig maske fra Scubapro , Iq UV , Best Divers , Respro og Adidas .

Tips til at vælge den genanvendelige maske

Specialister har foreslået brugen af lagdelte ansigtsmasker , da de giver dig en mere passende udsigt til at forblive beskyttet. De flerlags genanvendelige ansigtsmasker beskytter dig ved at frasortere bakterier, vira og andre snavspartikler.
Dette er et indlysende tip, der normalt overses af nogle individer. Masker med justerbare ørestropper er et perfekt valg for folk, der ofte har brug for at rejse udenfor.
Ansigtsmasken skal være behagelig at have på og skal også give en afslappet pasform omkring ansigtet, ellers vil den holde dig irriteret hele tiden. Hele formålet med at bruge en maske er værdiløst, hvis den ikke passer til dit ansigt og efterlader huller på siderne eller toppen. Sørg derfor for, at masken passer korrekt til dit ansigt. Og vælg en maske, der er lavet af åndbart materiale, så det er nemt for dig at trække vejret korrekt, mens du har masken på.

top