Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tilbehør

()

Sorter efter

Tips til valg af tilbehør til dykkervægtsystemet

Dykkervægtsystemer er en væsentlig del af dykkerudstyr, da de hjælper dykkere med at opretholde neutral opdrift under vandet. Ud over selve vægtene er der flere tilbehør tilgængeligt, som kan forbedre vægtsystemets funktionalitet og komfort.
Bælteholderklemmerne til dykkerstoppere bruges som en hurtig og nem erstatning for clipsene på din hagesmæk, tæt på din krop. Den vægtløse bælteholderclips er egnet til at bruge og vil ikke forårsage skade på gearet. Denne klips har en integreret kant og er nem at erstatte. Quick release spændet er nemt at etablere på din bæltespole. De er designet til at holde vægtene på plads og forhindre dem i at flytte sig under dykket. Dette kan især være vigtigt for dykkere, der bruger integrerede vægtsystemer, da skiftende vægte kan påvirke dykkerens opdrift og stabilitet i vandet.
Vægtbælteholderen i rustfrit stål har tænder adskilt fra hullerne, der griber fast i silikonebåndet. Den har en lavprofils stiv D ring, der kan bruges til clip on tilbehør. Vægtbælteholderen er et nyttigt værktøj, da det forhindrer vægtene i at vælte, hvilket kan forårsage skade eller skade.
Bungees er et andet tilbehør, der almindeligvis bruges i dykkevægtsystemer. De kan bruges til at fastgøre vægtbæltet eller det integrerede vægtsystem til dykkerens BCD , hvilket gør det lettere at tage på og af. Bungees tillader også vægtsystemet at bøje og bevæge sig med dykkerens krop, hvilket giver større komfort og fleksibilitet under vandet.
Andet tilbehør til dykkervægtsystemer omfatter vægtlommer , som kan fastgøres til BCD´en og holde ekstra vægte, og hurtigudløsersystemer, som gør det muligt for dykkeren hurtigt og nemt at droppe deres vægte i en nødsituation. Du kan købe disse bælteholderclips til dykning fra disse mærker: Cressi , SEAC , Mares , Omer og Metalsub .

top