Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Anti-dug

()

Hvorfor bruge anti dug til dykkermasker?

Antidug løsninger bruges almindeligvis på dykkermasker for at forhindre dug på linserne. Ved dykning kan der opstå en temperaturforskel mellem indersiden og ydersiden af masken, hvilket får fugt til at kondensere på indersiden af linsen og hindre dykkernes syn. Dette kan især være problematisk ved dykning i koldt vand eller ved overgang fra et varmt overflademiljø til et køligere undervandsmiljø.
Antidug løsninger virker ved at skabe en tynd film på indersiden af linsen, der hjælper med at forhindre fugt i at kondensere. Der er flere typer antidugløsninger tilgængelige, herunder sprays, geler og servietter. Nogle løsninger er designet til at blive påført linsen før dykning, mens andre påføres direkte på linsen under dykket.
Brug af en anti dug spray kan hjælpe med at forbedre sigtbarheden og sikkerheden under dykning, hvilket giver dykkeren mulighed for bedre at navigere i deres omgivelser og undgå farer. Det kan også reducere behovet for løbende at fjerne masken for at fjerne tåge, hvilket kan være en distraktion og spilde værdifuld dykkertid.
Samlet set kan brug af anti dug geler på en dykkermaske være med til at forbedre dykkeroplevelsen og gøre den mere sikker og behagelig. Du kan købe disse anti tåge gel til dykkermasker fra disse mærker: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Scubapro .

top