Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Loggbok sidor

()

Vad är påfyllning av dykloggbok?

Påfyllning av dykloggbok är sidor som kan läggas till i en befintlig dykloggbok, vanligtvis i syfte att registrera ytterligare dyk. Dessa påfyllningar säljs ofta separat från dykloggböcker och är designade för att passa in i loggbokens omslag, vilket gör att dykare enkelt kan utöka antalet dyk som de kan registrera.
Påfyllning av dykloggbok finns i en mängd olika stilar och format, men de flesta inkluderar utrymmen för att registrera grundläggande information om varje dyk, såsom datum, tid, plats, djup och varaktighet för dyket, samt information om dykplatsen, vilken typ av utrustning som används och alla anmärkningsvärda observationer eller upplevelser under dyket. Vissa loggbokspåfyllningar kan också innehålla utrymmen för att registrera information om dykkompisar, dykinstruktörer eller certifieringsnivåer.
Dykloggbokspåfyllning är vanligtvis gjord av högkvalitativt papper eller plastmaterial som är resistenta mot vatten, rivning och andra former av skador som kan uppstå under dykaktiviteter. De är ett viktigt tillbehör för dykare som vill hålla reda på sin dykhistoria och upprätthålla korrekta register över sina dykupplevelser.

När du väljer påfyllning av dykloggbok finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du väljer rätt sidor för dina behov. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt dykloggbokspåfyllning :

Det första du bör tänka på är storleken på påfyllningssidorna. Du vill vara säker på att sidorna får plats inuti ditt befintliga loggboksomslag.

Det finns många olika format tillgängliga, som antalet dyk per sida, mängden information som kan registreras för varje dyk och sidans layout. Välj ett format som passar dina dykbehov och preferenser.
Påfyllning av dykloggbok kan göras av papper eller plast. Plastsidor är vattentäta och mer hållbara än papper, vilket gör dem idealiska för frekvent användning i våta miljöer.
Vissa loggbokspåfyllningar kan innehålla förtryckt information, såsom diagram över dykplatser, checklistor och annan användbar information. Välj en siddesign som passar dina dykbehov och intressen.
Du kan köpa dessa loggbokspåfyllningar från dessa märken: Iq UV och Best Divers .

top