Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Loggboks täcker

()

Sortera

Hur väljer man ett dykloggboksomslag?

Loggboksomslaget för dykning används för att täcka och skydda din loggbok under ditt dyk. Detta omslag är tillverkat av ett vattentätt material för att skydda din loggbok från att skadas i vatten. Loggboksdykningsomslaget är tillverkat av slitstarkt material för att täcka dina loggböcker och det används av många professionella dykare. Du kan också anpassa dessa omslag med ditt namn tryckt på dem. Detta skydd består vanligtvis av neopren. Du kan köpa dessa loggboksomslag för dykning från dessa märken: Iq UV och Best Divers .
Loggböcker för dykning är verktyg som dykare använder för att hålla ett register över sina dyk. Även om det finns flera dykloggar på marknaden idag, kommer de flesta dykloggar normalt att behålla grundläggande detaljer som datum och plats för dyket, djup, dyktid, tankens början och slut samt vattentemperatur. Du kan också inkludera din dykplatsskildring, förhållanden och dykupplevelse.

Tips för att välja ett loggboksomslag för dykning

Loggboksomslag kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive nylon, läder och vinyl. Välj ett material som är hållbart och tål exponering för vatten, solljus och andra element.
Vissa loggboksomslag kan ha ytterligare funktioner, såsom fickor för förvaring av pennor, dykbord eller andra små föremål. Fundera över vilka egenskaper som är viktiga för dig och välj ett överdrag som uppfyller dina behov. Du kan få dessa loggboksomslag beroende på dina krav såväl som enligt dina personliga preferenser.
Se till att omslaget du väljer passar din loggbok. De flesta loggböcker är av standardstorlek, men vissa kan vara större eller mindre. Kontrollera måtten på din loggbok och välj ett omslag som matchar.
Loggboksomslag finns i en mängd olika mönster, färger och mönster. Välj ett omslag som speglar din personliga stil och dina preferenser.

top