Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Omslag och fodral

()

Sortera

Hur tar man med sig sina personliga tillhörigheter när man dyker?

Telefonfodralet som används för dykning skiljer sig från det vanliga telefonfodralet eftersom det inte bara skyddar telefonen från skador utan också håller den säker i vatten. De vattentäta fodralen för mobiltelefoner för dykning stängs ordentligt för att skydda din telefon från vattenskador. Den är skyddad mot slumpmässiga fall i vattnet eller på marken, med både flytande påsar och foder som ger extra buffring.
Människor som ska dyka vill ibland ta med sig sin telefon under vattnet för att ta bilder. Du kan ta undervattensbilder och filmer med din telefon genom att skaffa ett skyddande telefonfodral eller ett hårt skal till din telefon. Även om din telefon anses vara vattentät är den inte ogenomtränglig, så du behöver ett vattentätt fodral för att hålla vatten från att nå in.
Så genom att köpa ett hårt skal kan du enkelt ta din telefon med dig under vattnet. Det finns många olika typer av skyddande telefonfodral på marknaden som kan hålla din telefon säker även under vatten så att du enkelt kan välja det som passar din telefon. Du kan använda telefonfodralet från Cressi , SEAC , Aqualung och Omer .

Hermetiska torrväskor är en typ av vattentät väska som används vid dykning för att skydda utrustning och personliga tillhörigheter från vattenskador. Dessa påsar är designade för att ge vattentätt skydd, vilket säkerställer att dina föremål förblir torra även när de är nedsänkta i vatten.
Hermetiska torrpåsar är vanligtvis gjorda av hållbara material som PVC, vinyl eller nylon, som är resistenta mot punkteringar, skavsår och revor. De har lufttäta och vattentäta förslutningar, vilket vanligtvis uppnås med rullstängningar eller zip lock system som förhindrar att vatten kommer in i väskan.
Hermetiska torrväskor finns i olika storlekar och former, allt från små påsar till stora ryggsäckar. De kan användas för att lagra och skydda en rad föremål, inklusive smartphones, kameror, plånböcker, nycklar och kläder.
En av de största fördelarna med hermetiska torrpåsar är deras mångsidighet. De kan användas i en mängd olika miljöer, inklusive dykning, snorkling, kajakpaddling och camping. De är också lätta och bärbara, vilket gör dem lätta att transportera till och från dykplatsen.
När du väljer en hermetisk torrväska för dykning är det viktigt att ta hänsyn till väskans storlek och kapacitet, kvaliteten på tätningarna och hållbarheten hos de material som används. Det är också avgörande att se till att väskan är enkel att använda och ger snabb åtkomst till dina föremål när det behövs. Sammantaget kan en hermetisk torrväska vara en utmärkt investering för alla som vill skydda sin utrustning och personliga tillhörigheter från vattenskador under dykning.

top