Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Urban väskor

()

Sortera

Hur väljer man en scubabag?

Dykare måste ha med sig många olika dykredskap och det är därför uppenbart att de behöver en ordentlig dykväska . Du måste välja en väska som räcker för att rymma all utrustning du behöver för dagars dykning. En scubabag rymmer både utrustningen och allt tillbehör. Du kan också lägga i dina solglasögon, handduk, extra t shirts, solskyddsmedel, plånbok och nycklar till din scuba bag .

Kylväska

Om du vill ta med dig alla dina läckra favoritdrycker överallt, ta med en kylväska . Så ta en titt på våra praktiska kylväskor med rörliga remmar. Du kan köpa kylväskor från märkena Mares , Beuchat , Iq UV , Scuba Gifts och Cinebags .

Crossväskor för dykning

Dykcrossväskor är gjorda av högkvalitativ polyester. Den är tillverkad av slitstarkt komposittyg som är lätt och hållbart, vilket gör dykväskan mer hållbar och påkostad. Denna crossväska för dykning är mycket lämplig för dykturer, picknick på stranden och andra aktiviteter eftersom du enkelt kan lägga alla föremål i den som du behöver under ditt äventyr. Blixtlåset i metall gör den här crossväskan mer snygg och hållbar och är utrustad med en axelrem.

Leta efter väskor gjorda av hållbara, vattentäta material som tål exponering för saltvatten och andra svåra förhållanden. Några populära material för scuba väskor inkluderar nylon, polyester och PVC.
Leta efter en väska med flera fack och fickor för att hålla din utrustning organiserad och lätt att komma åt. Tänk på storleken och antalet fickor baserat på typen och mängden redskap du har.
Leta efter en väska med bekväma, justerbara remmar och handtag för enkel bäring och transport.

top