Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skitouring

()

Sorter efter

Hvordan vælger man skiturbindinger?

Skibindinger er det stykke gear, der holder din støvle på plads over skiene og hjælper dig med at slippe dem sikkert, når du falder. Nogle skiturbindinger overholder stegjern, der giver dig den ekstra støtte og det greb, du har brug for til at stå på ski i stenhårdt isglat terræn. Touring bindinger er alsidige, og hver type binding kommer med deres egne specifikationer. Det er klogt at vælge de bindinger, der matcher dine behov og stil.

Forskellige typer touring bindinger

Da der er mange måder at stå på skitur på, og der derfor er en specifik binding for hver type. Såsom; Når du er ude efter præstationen og til racing, bør du vælge Dynafit Ski Touring Bindings , som er designet med ultralet konstruktion. Det er de letteste skibindinger, du kan vælge. Hvis du vil klatre hurtigere med færre anstrengelser, er disse bindinger et godt valg.
Når du er free rider og elsker at nyde den aggressive skistil, bør du vælge bindinger, der giver optimalt greb og sikkerhed. Salomon Ski Touring bindinger er mere sikre end race bindinger. De er lette og har et frigørelsessystem på hælområdet. Til almindelig touring er disse bindinger ideelle.
Men når du er en person, der ønsker det bedste fra begge verdener, ville det ultimative valg være let, men stærkt nok Marker Ski Touring Bindings til touring. Du kan købe skiturbindinger fra mærker som Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Head .

top