Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Alpint skiløb

()

Sorter efter

Hvordan vælger man alpine skibindinger?

Skibindinger er et af de mest essentielle stykker skiudstyr, der ikke kun forhindrer uønskede præ releases, men også tillader dine støvler at slippe sikkert, når du falder. Skibindinger hjælper også med at forhindre skader, derfor bør du vælge de rigtige skibindinger. Derudover sælges nogle ski med og uden bindinger. Det er vigtigt at sikre, at dine skibindinger matcher din type skiløb, fysiske opbygning, niveau og kompatibilitet med dine sko. Salomon , Atomic , Head , Fischer og K2 er de førende producenter af alpine skibindinger.

Når det kommer til at vælge alpine bindinger, skal du bestemme bredden på dine ski og DIN indstillingerne generelt udført af en skibindingstekniker: pris, vægt, stakhøjde, "DIN" frigivelsesværdi område, "BSL" justeringsområde, tå og hælelasticitet/rejse og støvlekompatibilitet.
Når du køber alpine bindinger fra Atomic, er der ingen grund til også at overveje op ad bakke ydeevne versus downhill pålidelighed og sikkerhed. Her er opgaven at udvælge det rigtige par Marker Alpine Bindings til alpine skibehov, der er lette nok til at gøre det lettere for dig at bevæge dig frit, men kraftfuld nok til også at imødekomme din kørestil.

top