Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Turskidåkning

()

Sortera

Hur väljer man skidtursbindningar?

Skidbindningar är redskapet som håller din pjäxa på plats över skidorna och hjälper dig att släppa dem säkert när du faller. Vissa skidtursbindningar överensstämmer med stegjärn som ger dig det extra stöd och grepp du behöver för att åka skidor i stenhård isig terräng. Touring bindningar är mångsidiga och varje typ av bindning kommer med sina egna specifikationer. Det är klokt att välja de bindningar som matchar dina behov och stil.

Olika typer av touring bindningar

Eftersom det finns många sätt att åka skidor på och därför finns det en specifik bindning för varje typ. Till exempel; När du är ute efter föreställningen och på racing bör du välja Dynafit Ski Touring Bindings som är designade med ultralätt konstruktion. Det här är de lättaste skidbindningarna du kan välja. Om du vill klättra snabbare med färre ansträngningar är dessa bindningar ett bra val.
När du är en friåkare och älskar att njuta av den aggressiva skidstilen bör du välja bindningar som ger optimalt grepp och säkerhet. Salomon Ski Touring bindningar är säkrare än tävlingsbindningar. De är lätta och har ett släppsystem på hälen. För vanlig turné är dessa bindningar idealiska.
Men när du är någon som vill ha det bästa av två världar, skulle det ultimata valet vara lätta men tillräckligt starka Marker Ski Touring Bindings för touring. Du kan köpa skidtursbindningar från märken som Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit och Head .

top