Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tillbehör och reservdelar

()

Sortera

Vilka är de nödvändiga tillbehören för snowboards?

Snowboardtillbehör är komponenterna som förbättrar din åkupplevelse. Det finns många komponenter och tillbehör som du behöver för att binda dina stövlar på brädan som fot och tåremmar, kuddar, bindningar. Dessutom en rejäl snowboardväska, en bekväm hjälm, knä och armbågsskydd och trimkit för att hålla din bräda i gott skick. Volcom, Burton, Jones, Flow och Nidecker är de mest kända varumärkena som designar och erbjuder snowboards och viktiga tillbehör.

Burton Stomp Pad är det viktiga tillbehöret som hjälper till att förebygga skador. Svansbensskador är den vanligaste typen av skador som inträffar när du tränar i bergssluttningar. Det finns flera typer av snowboardskydd för knän, armbågar, handledsskydd och slagshorts som du bör köpa.
Att ha rätt typ av passform mellan kängor och bindning är mycket viktigt för snowboardälskare. Se till att du väljer rätt Burton OTT tårem och ankelspänne som säkert passar och stödjer dina fötter på brädan. Spännen är superenkla och snabba att använda.
Remmarna måste nå spärrhaken så att dina stövlar passar ordentligt på brädan. Om remstegen inte passar bör du justera remmarna från båda sidor.

top