Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Coltri

Σχετικά με Coltri
"Coltri είναι μια εξέχουσα εταιρεία που ιδρύθηκε το 1965 στην Ιταλία. Το γραφείο της εταιρείας ιδρύθηκε στη Λομβαρδία, στο Desenzano Del Garda. Οι συμπιεστές Coltri είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για το ιδιαίτερα πρακτικό σχεδιασμό και τη δομή τους για τη συμπίεση αέρα αναπνοής και τεχνολογικών αερίων. Αρχίσανε ως κατασκευαστής δοχείων για αναπλήρωση κατάδυσης για αναψυχής.
Coltri είναι μια εξαιρετική ιταλική μάρκα που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη δημιουργικότητά της στην κατασκευή εξοπλισμού κατάδυσης και συμπίεσης αέρα. Με μια ιστορία που χρονολογείται πάνω από μισό αιώνα, Coltri έχει αποδείξει τον εαυτό της ως μια διεθνής ηγέτης στην βιομηχανία των συμπιεσμένων αερίων και αερίων λύσεων.
Στην καρδιά της επιτυχίας της Coltri είναι η αποφασιστική δέσμευσή της στην προηγμένη μηχανική και τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Η εκτεταμένη συλλογή προϊόντων της περιλαμβάνει συμπιεστές αερίων, συμπιεστές κατάδυσης και βιομηχανικούς συμπιεστές, όλα δημιουργημένα και κατασκευασμένα με μέγιστη ακρίβεια και φροντίδα.
Οι συμπιεστές κατάδυσης Coltri είναι αγαπημένοι ανάμεσα στους καταδύτες και τους λάτρεις του υδάτινου περιβάλλοντος για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Αυτοί οι συμπιεστές εξασφαλίζουν ότι οι καταδυτές έχουν πρόσβαση σε καθαρό, αναπνευστικό αέρα ενώ εξερευνούν τα βάθη του ωκεανού.

Συλλογή Coltri συμπιεστών κατάδυσης και ρυθμιστών

Οι συμπιεστές Coltri είναι γνωστοί για την αντοχή και την αξιοπιστία τους. Είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν στη συνεχή χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα και εμπιστεύονται εξίσου από επαγγελματίες και λάτρεις.
Οι σωλήνες Coltri για ρυθμιστές συνήθως είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως θερμοπλαστικά, καουτσούκ ή μια συνδυασμένη μορφή τους. Αυτά τα υλικά επιλέγονται για την αντοχή, την ανθεκτικότητα και την ευελιξία τους σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η θαλασσινή αλμύρα και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Οι αναλυτές κατάδυσης Coltri είναι σχεδιασμένοι για να αναλύουν μια μεγάλη ποικιλία μικτών αερίων που συνήθως χρησιμοποιούνται στην κατάδυση, όπως αέρας, νιτροξ, τριμιξ και άλλα ειδικά μείγματα. Αυτή η ευελιξία τους τους καθιστά κατάλληλους για μια ποικιλία καταδυτικών σεναρίων. Οι αναλυτές Coltri έχουν συνήθως εύχρηστα περιβάλλοντα χρήστη με εύκολα αναγνώσιμες οθόνες και εύκολα χειριστήρια. Αυτό κάνει εύκολο για τους καταδύτες και τους ειδικούς να λειτουργούν τον αναλυτή και να λαμβάνουν αναγνώσεις σύνθεσης αερίου με γρήγορο τρόπο.
Οι βαλβίδες μπουκαλιού Coltri είναι ζωτικά μέρη της κατάδυσης και της βιομηχανίας συμπιεσμένων αερίων. Αυτές οι βαλβίδες είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της ροής αερίου από δοχεία ή δεξαμενές υψηλής πίεσης. Οι βαλβίδες μπουκαλιού Coltri συνήθως είναι κατασκευασμένες από αντιδιαβρωτικά υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή ορείχαλκο.
Οι συμπιεστές κατάδυσης Coltri