Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παπούτσια

Παπούτσια κατάδυση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Παπούτσια για κατάδυση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο diveinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Παπούτσια

Οι μάρκες της Παπούτσια

Πώς να επιλέξετε υποδήματα για καταδύσεις;

Aqua παπούτσια

Τα παπούτσια Aqua , γνωστά και ως παπούτσια νερού ή παπούτσια κολύμβησης, είναι ένας τύπος υποδημάτων που έχουν σχεδιαστεί για χρήση μέσα και γύρω από το νερό. Είναι κατασκευασμένα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, είναι ελαφριά και αναπνέουν, όπως πλέγμα, νεοπρένιο ή συνθετικά υφάσματα. Τα παπούτσια Aqua έχουν συχνά σχεδιασμό με slip on ή κορδόνια και είναι σχεδιασμένα για να είναι άνετα και ευέλικτα για χρήση σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως κολύμπι, βαρκάδα, καγιάκ και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Τα παπούτσια Aqua είναι επίσης σχεδιασμένα για να παρέχουν προστασία στα πόδια, καθώς έχουν αντιολισθητικές σόλες και συχνά έχουν ενισχυμένα δάχτυλα και τακούνια για προστασία από βράχους, κοχύλια και άλλους κινδύνους. Ορισμένα παπούτσια aqua έχουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τρύπες αποστράγγισης ή ρυθμιζόμενους ιμάντες για πιο ασφαλή εφαρμογή. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ, από βασικό μαύρο ή άσπρο έως φωτεινά και πολύχρωμα σχέδια, και είναι διαθέσιμα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

τσόκαρα

Τα τσόκαρα είναι ένα είδος υποδημάτων που χαρακτηρίζονται από τον στιβαρό σχεδιασμό, τα κλειστά δάχτυλα και την ανοιχτή πλάτη τους. Συνήθως κατασκευάζονται από ξύλο, δέρμα ή καουτσούκ, αλλά τα τελευταία χρόνια, ένα συνθετικό υλικό που ονομάζεται Croslite έχει γίνει δημοφιλές για την κατασκευή φράγματος. Το Croslite είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό που χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή τσόκαρων και άλλων τύπων υποδημάτων. Τα τσόκαρα Croslite είναι γνωστά για τα έντονα χρώματα, την άνετη εφαρμογή και τον εύκολο σχεδιασμό τους. Συχνά φοριούνται από επαγγελματίες υγείας, σεφ και άλλους που χρειάζονται άνετα και αντιολισθητικά υποδήματα για μεγάλες περιόδους ορθοστασίας και περπάτημα. Τα τσόκαρα Croslite έχουν γίνει επίσης δημοφιλή για καθημερινή χρήση και υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είναι ελαφριά και παρέχουν καλή στήριξη και πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα τσόκαρα από αυτές τις μάρκες: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung και Scubapro .

Σαγιονάρες

Οι σαγιονάρες είναι ένα είδος ελαφριού σανδαλιού, γενικά ξεφτισμένο ως μια μορφή άτυπων υποδημάτων. Αποτελούνται από μια ισορροπημένη σόλα που συγκρατείται χαλαρά στο πόδι από μια ταινία σε σχήμα Υ που ονομάζεται στρινγκ στα δάχτυλα ή μπορεί να είναι μια άκαμπτη βάση. Η σαγιονάρα μπορεί να είναι μια απομίμηση του ήχου που παράγουν τα σανδάλια όταν περιπλανώνται σε αυτά.

Παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ένας τύπος casual υποδημάτων που έχουν σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Συνήθως κατασκευάζονται με λαστιχένια σόλα και επάνω μέρος από καμβά ή δέρμα και είναι σχεδιασμένα να είναι ελαφριά και εύκαμπτα. Τα αθλητικά παπούτσια σχεδιάστηκαν αρχικά για αθλητικές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, το μπάσκετ και το τένις, αλλά έκτοτε έχουν γίνει ένα δημοφιλές είδος μόδας και φοριούνται για μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Τα αθλητικά παπούτσια διατίθενται σε μεγάλη γκάμα στυλ και χρωμάτων, από κλασικό λευκό δέρμα μέχρι σχέδια με έντονα χρώματα και σχέδια. Είναι συχνά μια δημοφιλής επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς και για αθλήματα και άλλες σωματικές δραστηριότητες.