Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Weefine

Σχετικά με Weefine
Το Weefine ξεκίνησε στο 2010. Είναι μέρος άλλης εταιρείας η οποία ονομάζεται Shenzhen YU MEI MING Technology Co., Ltd., και από τότε, το Weefine έχει γίνει καλό στην δημιουργία όλων των καταπληκτικών πραγμάτων για τον κάτω κόσμο και τη φωτογραφία. Το 2018, το Weefine έκανε ένα μεγάλο βήμα δημιουργώντας άλλο μέρος της εταιρείας η οποία ονομάζεται Foshan Weefine Technology Co., Ltd. στο Foshan, Κίνα. Τώρα, το Shenzhen είναι όπου σκέφτονται νέες ιδέες και δημιουργούνται πράγματα, ενώ το Foshan είναι όπου τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Είναι σαν να έχουν διαφορετικά ομάδες για την έλευση σε καταπληκτικά πράγματα και για τη δημιουργία τους.
Το Weefine εξερευνά τα μυστικά του κάτω κόσμου και θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα να φωτογραφήσουν τα τέλεια. Το Weefine κάνει διάφορα αξεσουάρ και εργαλεία για τους ανθρώπους που βοηθούν να αποκαλύψουν το μυστικό του κάτω κόσμου.
Οι φωτιστικά του Weefine βοηθούν να ξεφωτίσουν τη βάθος της θάλασσας. Τα φωτιστικά του Weefine φτιάχνονται με πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να σας δείξουν όλα τα τεράστια πράγματα υποβρύχια. Είναι σαν μαγικά φωτιστικά που κάνουν τα πράγματα να γίνουν καθαρά και λαμπερά, έτσι οι καταδύσεις σας μπορούν να είναι πολύ καθαρές και εκπληκτικές.
Το Φορητό Διακομιστή του Weefine είναι σαν ένα μικρό οθόνη που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα. Είναι ένα χρήσιμο συσκευή που σας επιτρέπει να δείτε πράγματα από την κάμερά σας ή από άλλες συσκευές σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Τα φορητά οθόνες του Weefine σας δίνουν φανταστικές οπτικές εμπειρίες και λειτουργούν ωραία σε μια μικρή, εύκολα μεταφερόμενη μορφή.
Οι Φακοί καιρικού Weefine είναι σαν ειδικά φωτιστικά για καταδύσεις. Αυτά τα φακούς έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά στις σκοτεινές βάθοι της θάλασσας. Είναι σαν λαμπερές φωτιστικά που κάνουν τον κάτω κόσμο ορατό και όμορφο.
Οι φορτιστές του Weefine είναι συσκευές που δίνουν ενέργεια στις συσκευές σας. Οι φορτιστές του Weefine είναι πηγές ενέργειας για τους ψηφιακούς φίλους σας, όπως κάμερες ή φωτιστικά. Όταν οι συσκευές σας εξαντλούν την ενέργεια τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Φορτιστή Weefine για να τις επαναφέρετε ξανά.
Ένας Φακός Κάμερας Weefine είναι σαν ένα ειδικό μάτι για μια κάμερα. Βοηθάει την κάμερα να δει πράγματα με διαφορετικό τρόπο και με μεγαλύτερη ευαισθησία. Μπορείτε ν